Tempeh i grøn karry med kartofler, græskar, grønkål, kokos og koriander serveret med bulgur
Sådan gør du
Grøn karry
Steg løg og hvidløg i olie i en bredbundet gryde, uden de tager farve. Tilsæt kartofler og hokkaidogræskar, og steg dem med i gryden. Tilsæt så karrypasta, korianderfrø, ingefær, limeblade, limesaft og honning, og lad det stege med i et par minutter.
Hæld grøntsagsbouillon og kokosmælk i, lad retten simrekoge i 15-20 minutter, til kartofler og græskar er møre. Steg imens tempeh gyldent i olie og salt, til det har fået en sprød overflade.
Når kartofler og græskar er møre, vend så grønkål, porrer og tempeh i retten, og smag til med soya. Gem de friske koriander til servering.
Bulgur
Kog bulguren i letsaltet vand i 10 minutter. Sluk for varmen, og lad den trække i 10-15 minutter under låg, til bulguren er mør.