Farsbrød med grønne linser, persillerødder og garam masala

Farsbrød med grønne linser, persillerødder og garam masala

Farsbrød er en dejlig spise og en oplagt mulighed for at få brugt flere bælgfrugter. Her har vi brugt grønne linser, som giver et fyldigt farsbrød sammen med persillerod og krydderiblandingen garam masala.

Sådan gør du

Farsbrød

Kog de grønne linser i rigeligt vand i ca. 20 minutter, til de er møre, og dræn vandet fra. Kog også persillerødderne i 8-10 minutter, til de er møre, og lav dem til en mos.

Steg løg og hvidløg i olien i et par minutter, til det bliver blødt og tager lidt farve. Rist garam masala med i ca. 10 sekunder, til det begynder at dufte krydret.

Tilsæt alle ingredienserne i en skål, inkl. løg og hvidløg, og rør farsen grundigt, til den har samlet sig.

Pres farsen fladt ned i en form, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsbrødet opnår en temperatur på 75 grader i midten.

Sæt derefter farsen i køleskabet til dagen efter, hvis det skal bruges som koldt pålæg.