Tarteletter med stuvning af ærter, edamamebønner, grønne asparges og peberrod

Tarteletter med stuvning af ærter, edamamebønner, grønne asparges og peberrod

Tartelet er fransk og betyder lille tærte. I den danske udgave laves den primært med kødfyld, men her er en vegetarisk udgave, som med den cremede sovs, friske ærter og sprøde grønne asparges, kan blive et lige så populært valg på middagsbordet.

Sådan gør du

Tarteletter med stuvning af ærter, edamamebønner og grønne asparges

Smelt smørret i en gryde og pisk melet ud. Tilsæt mælk og bouillon, og kog op. Jævn med maizena udrørt i lidt vand.

Kom ærter, grønne asparges og edamamebønner i en hulbakke og damp i 2-3 minutter.

Kom de dampede grøntsager, citronsaft og dijonsennep i stuvningen, sammen med halvdelen af dilden. Smag til med salt og peber.

Lun tarteletterne i ovnen ved 150° i 2-3 minutter.