Svampe i barbeque på sprød salat

Svampe i barbeque på sprød salat

Hjemmelavet barbeque-sauce kan bruges til meget andet end blot kød og smager skønt, så du kan sagtens gemme eventuelle rester af denne sauce til en anden ret. Brug den for eksempel hvis du steger tempeh eller tofu, hvor du kan glasere med den smagfulde sovs.

Sådan gør du

Svampe

Du kan bruge en masse forskellige svampe til denne opskrift, gerne blandede.

Rist svampene i olien i ca. 5 minutter, til de har fået farve og er blevet gyldne. Tilføj den hakkede estragon, og smag til med salt. Gem evt. lidt af den hakkede estragon til pynt.

Barbeque-sauce

Steg løget i olien i ca. 5 minutter, til det er blevet blødt og gyldent.

Tilsæt hvidløg og peberfrugt, og lad det stege med i ca. 1 minut.

Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i minimum 15 minutter, til saucen er kogt godt ind og er tyknet.

Brug eventuelt en stavblender, til at gøre sovsen mere ensartet og glat. Smag til med salt og peber.

Bland de ristede svampe med den færdige sovs.