Stegt tempeh med løgrelish og kål
Sådan gør du
Tempeh
Steg skiverne af tempeh i olie i ca. 3-5 minutter på begge sider, til det er har fået en flot farve og er blevet gyldent.
Løgrelish
Steg løg og hvidløg i olie i ca. 5 minutter, til det er blevet blødt og gyldent.
Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre ved lav varme i ca. 10 minutter, til æblet begynder at gå i opløsning.
Smag til med eddike, sukker, salt og peber. En relish bør balancere på både salt, surt og sødt.
Sæt den færdige relish i køleskabet, til den er helt afkølet.
Kål og pynt
Du kan bruge en masse forskellig slags kål, så du vælger helt selv.
Bland kålen salt og sukker, og lad det trække i mindst 15 minutter, til kålet har fået nedbrudt lidt af strukturen.
Gem den hakkede persille til topping.