Spinatfrittata med mozzarella, tomatsalsa og friskbagt brød

Spinatfrittata med mozzarella, tomatsalsa og brød

En nem og hurtig æggekage med spinat til de travle dage. Tomatsalsen agerer den friske og delikate erstatning for ketchup med sine sur-søde nuancer fra æbleeddike og sukker. Kan du finde tomater i forskellige farver, er det bare et plus.

Sådan gør du

Frittata med spinat

Bland æg sammen med brød, sødmælk, muskatnød, salt og peber i en skål. Pisk det hele godt sammen, så brødet suger lidt af væsken.

Bag spinat og hvidløg i en gastrobakke ved 150 grader i 2 minutter, til den falder sammen. Sprøjt ovnfaste fade med sprayfedt, og fordel først spinat og derefter æggemassen over.

Bag æggekagen ved 170 grader i 15-25 minutter, til den har sat sig. Fordel derefter osten over æggekagen, og bag den videre, til osten er smeltet.

Tomatsalsa og brød

Vend tomaterne med forårsløg, chili, æbleeddike, olivenolie og sukker. Smag salsaen til med salt og peber.