Fish fingers med persille- pankopanering med cremede kartofler, blomkål i fad og lynsyltet agurkesalat med blomkål
Sådan gør du
Fish fingers med persille-pankorasp
Pisk en tynd dej ved først at piske æg og vand sammen og derefter tilsætte melet lidt ad gangen, så der ikke kommer klumper i dejen. Krydr med salt og peber.
Skær fisken ud i tommebrede, aflange stykker. Vend fiskestykkerne i dejen, og lad dem dryppe en smule af, inden du vender dem i en blanding af pankorasp og finthakket persille, på alle sider.
Steg fiskefingrene sprøde på en pande ved middel varme. Olien skal stå ca. 1 cm op fra bunden. Fisken skal være jævnt gylden og sprød på alle sider.
Cremede kartofler og blomkål i fad
Vend kartofler og blomkål i olie og salt i et fad. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til de er møre og gyldne.
Hæld fløde og mælk på, og bag dem videre i 15-18 minutter, indtil retten er kogt lidt ind og er cremet og gylden på toppen.
Lynsyltet agurkesalat med blomkål
Vend agurkerne medsalt, og lad dem trække i minimum 30 minutter, mens du forbereder resten.
Kog lagereddike op med laurbærblade, stjerneanis, sukker og vand. Tilsæt blomkålsskiverne, lad dem koge med i 1 minut, og hæld derefter lagen med blomkål hen over agurkerne.
Lad det trække på køl indtil servering.