Spaghetti med hvid kyllingkødsauce, nye ærter, citron og parmesan

Denne fortolkning af en klassiker, har en friskhed over sig med de nye ærter og den syrlige citron, og er et godt alternativ til den gængse kødsovs, som oftest er med hakket oksekød.

Sådan gør du

Kødsauce

Steg kyllingekødet i rapsolie, af flere omgang, så det steger i stedet for at koge. Kødet må gerne få godt med farve. Tilsæt herefter løg og hvidløg, knoldselleri, blegselleri og timian, og steg det godt af. Tilsæt fløde og mælk. Simrekog i 25-30 minutter. Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag til med salt, peber, eddike og saft og skal af citron.

Spaghetti

Kog spaghettien i rigelig saltet vand efter anvisningen på posen. Sigt vandet fra spaghettien.

Den grønne topping

Bælg nye ærter, og vend det med babyspinaten.