Ramen-suppe med nudler, æg, kombotang, svampe, gulerødder, forårsløg, pak choi og spidskål
Sådan gør du
Ramen
Steg løg, hvidløg og svampe i olie i en gryde. Løgene må ikke tage farve. Tilsæt ingefær, stjerneanis, limeblade, kombotang, æbleeddike og grøntsagsbouillon. Lad suppen reducere lidt i 15-30 minutter, og smag så til med fiskesauce, salt og peber. Tag kombotangen op inden servering.
Fyld
Kog æggene blødkogte, pil dem, og hæld soya over, så de kan marinere. Halvér æggene lige inden servering. Steg østershattene i olie på en pande, og tilsæt hoisinsauce. Sæt dem til side indtil servering. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand, til de er næste møre. De bliver tilberedt færdig i den varme suppe. Klargør chili, alle grøntsager og koriander til servering.