Ramen-suppe med nudler, æg, kombotang, svampe, gulerødder, forårsløg, pak choi og spidskål

Ramen-suppe med nudler, æg, kombotang, svampe, gulerødder, forårsløg, pak choi og spidskål

Kombotang og svampe gør denne suppe til en ren og skær umamibombe. Kan du ikke få fat i tang, så lav suppen alligevel, men kog i stedet suppen i længere tid og gerne med flere svampe.

Sådan gør du

Ramen

Steg løg, hvidløg og svampe i olie i en gryde. Løgene må ikke tage farve. Tilsæt ingefær, stjerneanis, limeblade, kombotang, æbleeddike og grøntsagsbouillon. Lad suppen reducere lidt i 15-30 minutter, og smag så til med fiskesauce, salt og peber. Tag kombotangen op inden servering.

Fyld

Kog æggene blødkogte, pil dem, og hæld soya over, så de kan marinere. Halvér æggene lige inden servering. Steg østershattene i olie på en pande, og tilsæt hoisinsauce. Sæt dem til side indtil servering. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand, til de er næste møre. De bliver tilberedt færdig i den varme suppe. Klargør chili, alle grøntsager og koriander til servering.