Ramen-suppe med æg, friske majs, radiser, broccoli og ærteskud

Ramen-suppe med æg, friske majs, radiser, broccoli og ærteskud

Ramen er en japansk nudelsuppe med karakteristiske soya-æg i. Grøntsagerne kan varieres efter sæsonen, og her er en sommerudgave med friske majs, radiser og ærteskud.

Sådan gør du

Suppen

Steg løg og hvidløg i olie i en gryde. Løgene må gerne tage farve. Tilsæt ingefær, limeblade, stjerneanis og æbleeddike, og lad det reducere en smule. Tilsæt grøntsagsbouillon, og smag suppen til med fiskesauce og sojasauce.

Fyld

Kog æggene blødkogte - det tager ca. 6-7 minutter. Pil æggene, og hæld soja over. Lad gerne æggene trække i sojaen så længe, du kan. Halvér æggene inden servering.

Klargør chili, majs, radiser og forårsløg. Damp broccolien kort, så den stadig har godt med bid, og smag til med sesamolie og salt. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand efter anvisning på pakken, til de er næsten møre.