Pulled pork i hoisinsauce med slaw af to slags kål og halve bagekartofler med sesam

Pulled pork i hoisinsauce med slaw af to slags kål og halve bagekartofler med sesam

Denne langtidstilberedte pulled pork kræver, at du forbereder nakkefileterne dagen forinden, da grisen skal bage natten over. Til gengæld har du gjort meget af forarbejdet, så du kun skal tilberede kartofler og slaw på dagen.

Sådan gør du

Pulled gris i hoisinsauce

Skær nakkefileterne igennem på langs, og læg dem i gastrobakker. Pisk alle øvrige ingredienser sammen til en marinade, og fordel den over kødet. Massér marinaden godt ind i kødet, kom låg eller staniol på gastrobakkerne, og bag ved 100 grader natten over.

Tag kødet ud næste morgen – det er nu gennemtilberedt og klar til at blive trukket fra hinanden. Tilføj evt. lidt kogende vand, hvis væsken er kogt så meget ind, at kødet er i fare for at blive tørt. Smag kødet til med salt og limesaft, og genopvarm inden servering.

Halve bagekartofler med sesam

Halvér bagekartoflerne, placér dem på gastrobakker med skindsiden nedad, og kom olie og salt på. Bag kartoflerne ved 200 grader til de er gyldne og næsten møre. Drys kartoflerne med sesamfrø, og bag dem så færdige, til de er helt møre.

Slaw af to slags kål

Vend de to slags kål med rødløg, persille, creme fraiche, dijonsennep, honning og salt.