Pizza med tomatsauce, østershatte, bresaola og karse

Pizza med tomatsauce, østershatte, bresaola og karse

Bresaola er en letsaltet og tørret oksefilet, som oprindeligt stammer fra Lombardiet i Italien. Bresaola er skønt på en pizza, da den bidrager med en saltet og krydret smag, der normalt spiller godt sammen med ostens fedme og dybde.

Sådan gør du

Pizzadej

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt melet, og rør i dejen til den er glat og fast. Tilsæt salten, og ælt yderlige i ca. 1 minuts tid. Lad dejen hæve i 20 minutter.

Skær eller hak dejen, og form stykkerne til kugler. Sæt dejkuglerne på en bageplade, dæk dem til med et viskestykke, og lad dem stå ved stuetemperatur i 3-4 timer.

Tomatsauce

Blend alle ingredienser til en ensartet masse.

Østershatte, bresaola og karse

Steg østershattene godt af på en pande med olien, og tilføj salt.