Ovnklar bede-stroganoff med svampe, kalkun og røget paprika i fad med låg af sprøde kartofler
Sådan gør du
Ovnklar bede-stroganoff
Vend rødbede, rødløg, hvidløg og kalkun med rapsolie i en bradepande og krydr med salt og peber. Brun det i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter, indtil det er brunet godt af.
Rist imens svampene af i en stor tykbundet gryde. De brunede grøntsager og kødet samles nu i gryden med svampene, drysses med mel og vendes rundt i 2 minutter ved middel varme så melet bages af.Tilsæt tomatpuré, balsamico, paprika, bouillon og fløde og kog retten igennem i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Fordel gryderetten i et ovnfast fad.
Vend kartofler i olie og fordel de tynde skiver på toppen som et låg. Drys med rapsolie, salt og peber. Bag fadet i ovnen ved 200 grader i 25-35 minutter, indtil kartoflerne er gennembagte og sprøde på toppen.