Kyllingeleverpostej med græskar, løg og svampe

Kyllingeleverpostej med græskar, løg og svampe

I denne grønne postej bruges der kun en minimal mængde kød, men opskriften trækker skønne og fyldige efterårssmage fra både græskar, løg og svampe. Resultatet bliver en velsmagende og aromatisk smørbar postej med kun 10% kød.

Sådan gør du

Kyllingeleverpostej

Steg champignonerne gyldne med smør i ca. 8 minutter . Du kan også bruge andre svampe end champignon. Steg løg, hvidløg og bladselleri gyldent md smør i ca. 5 minutter.

Blend leveren. 

Hak brødet fint - det er nemmest på en foodprocessor.

Blend alle ingredienser i opskriften sammen til en ensartet fars - medtag også eventuelt overskydende fedtstof fra stegning. Pres farsen flad i en rugbrødsform, og bag den ved 170 grader i ca. 40 minutter, til farsens temperatur er 75 grader i midten.