Ovnbagt kuller med søde kartofler og kålrabipuré
Sådan gør du
Ovnbagt kuller med grøntsager
Fordel kålrabi, kartofler, søde kartofler og skalotteløg i et ovnfast fad. Fordel olivenolie, muskatnød, karry, timian og bouillon over grøntsagerne, og bag ved 180° i 25-30 minutter, til kartoflerne er møre. Skær fisken i passende stykker, læg dem ovenpå grøntsagerne, hæld citronsaften over og krydr med en smule salt. Skru ovnen ned på 120°, og sæt fadet i ovnen i 12-15 minutter, til fisken er lige akkurat gennemtilberedt.
Kålrabipuré
Kog kålrabi og hvidløgsfed i letsaltet vand i 10-12 minutter, til de er godt møre. Blend kålrabi og hvidløg sammen med lidt af kogevandet og flødeosten, så det bliver en glat creme. Smag til med citronsaft og salt.