Hvidvinsbagt torsk med kartofler, dild, kapers og selleriremoulade
Sådan gør du
Torsk
Vend porrer, rødløg og timian med hvidvin og olie, og fordel det i et tyndt lag i en gastrobakke. Skær torsken i portioner, læg dem på grøntsagerne, og drys med salt og rapsolie. Læg citronskiverne ovenpå torsken. Bag det ved 120 grader i ca. 10 minutter, til torsken akkurat glider fra hinanden ved tryk.
Sellerirremoulade
Vend selleri sammen med mayonnaise, skyr, sennep, karry og sukker, og smag til med salt og peber.
Kartofler
Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 10 minutter, og lad dem trække i det varme vand i 7-8 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, og lad dem stå under låg.
Blend persille og olie til en grøn olie. Der skal blendes i lidt tid, før olien trækker farve ud af persillen.
Vend kartoflerne med dild, kapers og den grønne olie, og smag til med salt.