Nudelsuppe med tempeh, spidskål, spinat, spirer, miso og ingefær

Nudelsuppe med tempeh, spidskål, spinat, spirer, miso og ingefær

En såkaldt one-pot nudelsuppe, hvor alle elementerne tilberedes i én gryde. Her er både miso, limeblade, ingefær, koriander og chili, så du kommer godt omkring de asiatiske smagsgivere i denne suppe. Det passer godt til tempeh, pendanten til tofu, som har godt af at blive spicet op.

Sådan gør du

Nudelsuppe med tempeh

Steg tempeh i olie ved høj varme i en gryde i et par minutter. Tilsæt hønsebouillonen sammen med miso, limeblade, ingefær og rød chili, og lad det koge ved svag varme i 2-3 minutter.

Kom nudlerne i suppen sammen med spidskål, og kog op. Tag gryden af blusset, og lad suppen trække i 5 minutter, til nudlerne er møre, men stadig har lidt bid. Kom spinaten i suppen sammen med bønnespirer og koriander.

Smag til med fiskesauce, sojasauce og limesaft.