
Cacio e pepe med hvide bønner, bagte squash og chilisovs
Sådan gør du
Cacio e pepe med hvide bønner
Kog de udblødte bønner i rigeligt letsaltet vand i ca. 40-60 minutter, til de er møre. Når bønnerne har kogt færdig, så sæt pastaen over at koge i rigeligt letsaltet vand.
Mens pastaen koger, så rist den friskkværnede peber i en stor gryde i ca. 2 minutter. Tilsæt olien og smør, og lad det bruse op. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér dem under hyppig omrøring i ca. 5 minutter. Pastaen bør nu være kogt færdig. Tilsæt de kogte bønner og pasta og kogevand fra pastaen. Kog det ind i 10-15 minutter. Der skal så meget vand tilbage, at retten kan blive cremet som mac'n'cheese. Tilsæt begge slags ost, og rør rundt til konsistensen er cremet. Smag til med salt og evt. mere peber.
Bagte sqaush
Vend squashen med olie, og bag ved 18 grader i ca. 25 minutter.
Chilisovs
Blend alle ingredienser til en chilisovs, og smag til med æbleeddike og salt. Justér evt. konsistensen med lidt vand, hvis den er for tyk.