Kalkunfrikassé med asparges, edamamebønner og nye kartofler med løvstikke
Sådan gør du
Frikassé
Kog kalkunkødet i hønsebouillonen sammen med løg og laurbærblade. Simrekog i 15-20 minutter, og tilsæt så gulerødderne. Lad det simre i yderligere 15 minutter.
Smelt imens smør og rapsolie i en stor gryde, tilsæt mel, og lav en smørbolle. Sigt bouillonen fra den kogte kalkun over til gryden med opbagningen, og kog op. Tilsæt fløden, og lad det simrekoge i 10-12 minutter. Kom kød og gulerødder i gryden sammen med halvdelen af aspargesne og edamamebønnerne. Tilsæt dild og citronsaft, kog op, og smag til med salt og peber.
Pynt frikasséen med den sidste halvdel af asparges og edamamebønner på toppen.
Nye kartofler med løvstikke
Kog kartoflerne i letsaltet vand med stilkene fra løvstikke i ca. 10 minutter, og lad dem trække i yderligere 10 minutter med låg på, til kartoflerne er møre. Hak løvstikkebladene og vend dem i kartoflerne sammen med salt. Har du flagesalt, så brug det.