Nudelsuppe med svampe, grønne linser, palmekål og miso
Sådan gør du
Nudelsuppe med svampe, grønne linser, bladbeder og miso
Udblød ægnudlerne i koldt vand i mindst 30 minutter.
Kog de grønne linser i letsaltet vand i 25-30 minutter, til de er møre, men ikke udkogte. Sigt overskydende vand fra. Rist svampene i olie i en bredbundet gryde, eller på en pande af flere omgange. Steg ikke for mange svampe af gange, da de skal steges gyldne og sprøde. Kom grøntsagsbouillon og svampene i en gryde, og tilsæt soja, miso og sesamolie, og lad det koge op.
Tilsæt bladbederne og gulerødderne, og lad dem koge med i ca. 1 minut, så gulerødderne stadig har bid. Tilsæt grønne linser, udblødte ægnudler og lad det varme igennem. Inden servering tilsæt så forårsløg, squash og revet ingefær, og smag til med æbleeddike og salt.
Anret med ristede sesamfrø og mynte på toppen.