Nudelsalat med oksekød i hoisinsauce med spidskål, grønne bønner og koriander

Nudelsalat med oksekød i hoisinsauce med spidskål, grønne bønner og koriander

Hoisinsauce er en umamifyldt asiatisk sauce baseret på soja. Den har en krydret og sødmefuld smag, som passer godt til marinering af kød og grøntsager, og giver også styrke til denne nudelsalat, som toppes med grønne bønner, koriander, chili og forårsløg.

Sådan gør du

Oksekød med hoisinsauce og spidskål

Kom løg, ingefær og hvidløg, i en stor gryde, og svits det i olien i et par minutter. Tilsæt kødet, og steg godt igennem. Tilsæt hoisinsauce og soya og varm retten igennem. Steg spidskålet på en ny pande i lidt olie til det falder lidt sammen. Vend kød og spidskål sammen.

Nudler

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

Topping

Damp de grønne bønner i et par minutter i letsaltet vand, til de er blevet en smule møre men stadig med bid.