Nudelsalat med oksekød i hoisinsauce, palmekål, bolsjebeder og peanuts

Nudelsalat med oksekød i hoisinsauce, palmekål, bolsjebeder og peanuts

Dette er en nem og hurtig nudelsalat med frisk palmekål og oksekød med hoisinsauce. Retten toppes med skiver af sprøde bolsjebeder, som giver en flot, farverig anretning.

Sådan gør du

Oksekød i hoisinsauce og palmekål

Svits løg, ingefær og hvidløg i en stor gryde, i olie i et par minutter. Tilsæt oksekød, og steg godt igennem. Tilsæt hoisinsauce og soya og varm retten igennem.

Steg blomkålsbuketterne på en ny pande i lidt olie, til de er gyldne på den ene side. Tilsæt palmekål, og steg videre et par minutter. Vend kød og kål sammen.

Nudler

Kog nudlerne som anvist på pakken.

Bolsjebeder

Læg bolsjebederne i koldt vand, og gem til anretning.