Mørksej med pistou, kartofler og remoulade af selleri, æble og rødbede
Sådan gør du
Torsk med Pistou
Skær fisken i portioner á 200 g. Kom portionerne på en bakke og drys med salt, citronsaft og citronskal, og lad det trække. Blend basilikum, spinat og hvidløg med olivenolie, til en glat og tyk grøn olie. Vend fisken i den grønne olie, og bag på en bageplade ved 120°, i 8-14 minutter til fisken akkurat glider fra hinanden, når du giver den et let tryk.
Remoulade af selleri, æble og rødbede
Vend selleri, æble og rødbede sammen med mayonnaise, skyr, dijonsennep, kapers og peber. Smag til med salt, sukker og æblecidereddike.
Kartofler med persilledressing
Kog kartoflerne i saltet vand i ca. 10 minutter, og lad dem trække i det varme vand i ca. 10-15 minutter til de er møre. Hæld vandet fra, og lad dem stå under låg. Vend de lune kartofler med olivenolie, persille, salt og peber lige før servering.