Korngrød med svampe og spidskål

Korngrød med svampe og spidskål

Denne varme, lette grød er perfekt til de kolde dage. Grøden får et twist af umami og dybde fra svampene samt et pift af syre og friskhed fra citronen.

Sådan gør du

Korngrød

Steg løgene og hvidløgene i olie i en gryde, til de er glasklare. Tilsæt æbleeddiken, og lad den bruse op og koge ind i et minut. Tilsæt bouillonen, quinoaen og boghveden, og lad det koge i ca. 12-18 minutter til det næsten mørt. Tilsæt hirsen, hørfrøene, havregrynene, og kog videre i ca. 5-7 minutter til en lind grød. Smag til med citronskal, olivenolie, salt og peber.

Svampe og spidskål

Steg svampene på panden i olie. Tilsæt spinaten og spidskålen og steg ca. 2 minutter til det falder lidt sammen. Vend svampene, spidskålen, spinaten og persillen ned i grøden, og smag til med citron.