Korngrød med hirse, hørfrø, quinoa og havre med fyld af spidskål, spinat, asparges og persille
Sådan gør du
Grød
Steg løg og hvidløg i olie i en gryde, til det er glasklart. Tilsæt æbleeddike, og lad det bruse op, og koge ind et minut. Tilsæt bouillon. Tilsæt quinoa og boghvedekerner, lad det koge i 12-18 minutter til det er næsten mørt. Tilsæt hirsefrø, hørfrø, havregryn og timian og kog videre i 5-7 minutter til en lind grød. Smag til med citronskal og olivenolie samt salt og peber.
Fyld
Knæk den trævlede ende af asparges af. Snit 2/3 af mængden i stykker på ca. 2 cm. Den sidste 1/3 skæres i papirtynde skiver på et mandolinjern, eller med en tyndskræller, og gemmes til anretning. Vend de snittede asparges, spidskål, spinat og persille ned i grøden og smag til med citron.