Knuste kartofler med glaserede gulerødder, bagte løg, confiterede hvidløg og en urteblanding med hasselnødder.
Sådan gør du
Knust kartoffel
Kog kalkunkødet op i kyllingebouillonen med løgene og laurbærerne. Simrekog i 30-35 minutter, og kom gulerødderne i gryden efter 15 minutter. Smelt smørret og rapsolien i en gryde, tilsæt melet, og lav en smørbolle, sigt bouillonen over i gryden, og kog op. Tilsæt fløden, og simrekog i 10-12 minutter. Kom kødet og gulerødderne tilbage i gryden, og smag til med salt og citronsaft. Vend spidskålen og grønkålen i frikasséen lige inden servering. Top med kørvel.
Glaserede gulerødder
Vend gulerødderne med honningen, olien og salten.
Bag ved 200 grader i ca 10 minutter til de er let gyldne men stadig har bid.
Bagte løg og confiteret hvidløg
Bag løgene i ovnen sammen med gulerødderne ved 200 grader i ca 10 minutter til de er møre.
Steg hvidløgene i olivenolien ved svag varme i ca. 30 minutter til de er møre.
Syltet knoldselleri
Kog eddiken, sukkeret, salten, krydderierne og knoldsellerien i en gryde i 5-8 minutter, til de er møre med bid.
Urtesalat og ristede hasselnødder
Vend urterne sammen, og hak nødderne let.