Knust kartoffel med chorizo, tomat, grønkål, persille og mandler
Sådan gør du
Kartofler
Kog kartoflerne i let saltet vand til de stadig har bid ca. 5 - 10 minutter. Dræn og knus kartoflerne let, så overfladen brydes
Topping af chorizo, grønkål, tomat og mandler
Steg chorizoen i lidt olie i en gryde. Tag den op, og gem til senere. Steg løg og hvidløg i olie i gryden et par minutter under omrøring. Tilsæt hakkede tomater og vand, og lad det koge godt sammen. Smag til med salt . Vend halvdelen af chorizoen ned i tomatsaucen, og gem resten til topping på retten. Vend de knuste kartofler sammen med tomatmassen og lad det lune i gryden.
Rist mandlerne på en tør pande med lidt salt. Hak dem groft, og lad dem køle af. Brug dem som topping på retten.
Vend 2/3 af grønkålen og persillen ned i retten, og gem resten til topping. Drys tomaterne med salt.