Kalkunfrikasse med spidskål, grønkål og hvedekerner med bløde løg.
Sådan gør du
Frikasse
Kog kalkunkødet op i kyllingebouillonen med løgene og laurbærerne. Simrekog i 30-35 minutter, og kom gulerødderne i gryden efter 15 minutter. Smelt smørret og rapsolien i en gryde, tilsæt melet, og lav en smørbolle, sigt bouillonen over i gryden, og kog op. Tilsæt fløden, og simrekog i 10-12 minutter. Kom kødet og gulerødderne tilbage i gryden, og smag til med salt og citronsaft. Vend spidskålen og grønkålen i frikasséen lige inden servering. Top med kørvel.
Hvedekerner og bløde løg
Kog hvedekerner efter anvisningerne på posen. Steg løgene i olien med timian til løgene er bløde, og vend det sammen med de færdigkogte hvedekerner, og smag til med salt og æbleeddike.