Helbagt knoldselleri med sojaristede svampe og basilikumpesto
Sådan gør du
Selleri
Pensl knoldselleri med olie og drys med lidt salt. Bag sellerierne ved 180 grader i ca. 1 time, til den er gylden udenpå og blød indeni. Afkøl sellerien, og skær den i tykke skiver.
Svampe
Rist champignonerne på en pande med olie i ca. 6 minutter, til de er gyldne. Du kan også bruge andre svampe. Tilsæt sojaen, og steg videre i ca. 2 minutter, til den fordamper og glaserer svampene.
Smag til med salt og peber.
Pesto
Rist eventuelt nødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 8 minutter, til de er gyldne.
Blend spinat, basilikum, ost, nødder, hvidløg, olie og eddike til en pesto. Du kan også bruge en anden hård ost i stedet for vesterhavsost fx parmesan.
Smag til med salt og peber.