Harirasuppe med lam, grønne linser, tomater, koriander og spinat
Sådan gør du
Harirasuppe med lam
Brun lammekødet af i en gryde med olie og salt. Tilsæt løg, hvidløg, ingefær, cayennepeber, stødt spidskommen og koriander, og lad det stege med et par minutter. Hvis du ønsker mere styrke, så kom mere cayennepeber i.
Tilsæt tomatpuré, og lad det stege med nogle minutter. Tilsæt hakkede tomater, og lad retten koge sammen. Tilsæt grøntsagsbouillon, og lad retten simre under låg i 1 time, og gerne længere, til kødet er mørt. Kom de grønne linser i gryden, og lad dem koge i 15-25 minutter, til de er møre. Justér konsistensen med vand eller bouillon.
Smag suppen til med salt og citron. Vend det meste af den friske koriander i suppen. Gem noget til anretning. Rør spinat i retten lige før servering.