Gullasch af kalkunlår med palmekål, røget paprika, citronskal, spidskommen og kogt perlebyg
Sådan gør du
Gullasch
Vend kødet med salt, og brun det i ovnen ved 200 grader, til det har fået godt med farve.
Steg løg og hvidløg glasklare i olivenolie, tilsæt kødet, røget paprika, spidskommen og merian. Steg det hele i et par minutter. Kom citronskal og -saft, flåede tomater og oksebouillon i gryden, og simrekog i 35-40 minutter.
Jævn med maizena udrørt i lidt vand, til saucen har en passende konsistens. Tilsæt fløden, kog op og smag til med salt og peber.
Palmekål
Kog kålen i 4-5 minutter i letsaltet vand, og sigt vandet fra. Kom kålen i den varme gullasch lige inden servering. Gem evt. lidt palmekål til at pynte retten med.
Kogt perlebyg
Kog perlebyggen i rigeligt letsaltet vand efter anvisning på emballagen. Dræn dem, og vend dem herefter med æbleeddike og olivenolie.