Gullasch af kalkunlår med kartofler, grillet peberfrugt og persilleolie
Sådan gør du
Gullasch af kalkunlår med kartofler, grillet peberfrugt og persilleolie
Vend kødet med salt, og steg det på panden, eller brun det i ovnen ved 200 grader til det har fået godt med farve. Steg løgene glasklare i olivenolie, tilsæt kødet, hakket timian, sort peber, lauerbærblade, og steg et par minutter. Kom citronskal, citronsaft, flåede tomater og bouillon i gryden. Simrekog i 35-40 minutter. Jævn med meizena, udblødt i vand, til en passende konsistens, kog igennem, og smag til med salt.
Grillet peberfrugt
Læg peberfrugterne med skindsiden opad i en gastrobakke, og grill dem i ovnen på højeste varme i ca. 10 minutter, der må gerne komme sorte grillmærker, smag til med salt
Nye kartofler
Kog kartoflerne, vend dem herefter med olivenolie, salt, sort peber og persille
Persilleolie
Blendt persillen med olien. Hæld olien forsigtigt over retten lige inden servering.