Gule ærter med vesterhavsost, grillede gulerødder, løg, radiser, spidskål, asparges og persille
Sådan gør du
Gule ærter
Lad de gule ærter simre med bouillon, løg og hvidløg i 35-45 minutter indtil de er møre, og begynder at koge ud. Nogle ærter må stadig gerne være hele.
Vend halvdelen af osten i de gule ærter sammen med den friske spinat lige inden servering. Justér konsistensen med vand.
Smag til med salt, peber, citronskal og citronsaft.
Grillet grøntsager
Blanchér gulerødderne i ca. et minut i kogende, letsaltet vand. Knæk bunden af aspargesene.
Vend spidskål, asparges, nye løg, radiser og blancherede gulerødder med olie og grill grøntsagerne på en grillpande.
Hvis I ikke har en grillpande, så steg grøntsagerne ved høj varme på en almindelig pande.
Hak persille, og vend sammen med olie, citronsaft og -skal, og vend det sammen med de grillede grøntsager. Smag til med salt og peber.