Grøn postej af svampe, bladselleri og hokkaidogræskar

Grøn postej af svampe, bladselleri og hokkaidogræskar

Skal du lave grønne postejer, er det vigtigt at tænke på smagssammensætning og konsistenserne, så du får en sammenhængende og velsmagende postej. Svampe tilføjer umami, og hokkaidogræskar er godt til at skabe en saftig og fast postej sammen med brødkrummerne.

Sådan gør du

Grøn postej

Steg svampene i smør, i ca. 8 minutter, til de er blevet gyldne.

Steg løg, hvidløg og bladselleri i smør, i ca. 5 minutter, til de er blevet bløde og har taget lidt farve.

Blend nu alle ingredienser sammen til en ensartet fars (medtag også eventuelt overskydende fedtstof fra stegning).

Pres farsen flad i en rugbrødsform, og bag den ved 200 grader i ca. 40 minutter, til farsens temperatur er 75 grader i midten.