
Fried fish hot dog med grønne asparges, tatarsauce og karse
Sådan gør du
Fried fish hot dog
Skær fisken ud i aflange, smalle stykker af ca. 50 g stykket, så de har form som lange "fiskefingre". Krydr melet til panering med fint salt og peber og pisk æg sammen med lidt vand.
Vend nu fisken i mel først, dernæst æggeblanding og til sidst rasp. Steg fisken i rigelig neutral olie ved middelvarme, så de er gyldne og sprøde på alle sider. Vend dem undervejs. De skal have 3-4 minutter.
Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med planteolie og salt. Sæt fadet i ovnen i 30-35 minutter ved 180 grader til kartoflerne er flot gyldne.
Varm en gryde op med vand og kog aspargesene 20 sekunder. Kom dem direkte i koldt vand, så de bliver helt grønne med et lille bid. Lun hot dog-brødene i ovnen ved 200 grader i 2-3 minutter lige inden servering.
Tatarsauce
Kog æggene i 9-10 minutter, så de er akkurat hårdkogte. Hak dem i små tern og vende dem med mayonnaise, hakkede kapers, rødløg (gem lidt til topping), purløg og smag til med dijonsennep, lidt karry, salt og peber.