Farsbrød med røde linser, kikærter, gulerødder og karry
Sådan gør du
Farsbrød
Kog de røde linser i rigeligt vand i ca. 20 minutter, til de er møre, og dræn vandet. Kog ligeledes kikærterne i rigeligt vand i 30-40 minutter, til de er møre. Dræn også vandet fra dem.
Steg løg og hvidløg i olien, til det bliver blødt og tager lidt farve. Rist karry med i ca. 10 sekunder, til det begynder at dufte krydret.
Tilsæt alle ingredienserne i en skål, inkl. løg og hvidløg, og rør farsen grundigt, til den har samlet sig. Husk at gemme lidt af den friske timian til pynt.
Pres farsen fladt ned i en form, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsbrødet opnår en temperatur på 75 grader i midten.
Sæt derefter farsen i køleskabet til dagen efter, hvis det skal bruges som koldt pålæg.