Farsbrød med røde linser, kikærter, gulerødder og karry

Farsbrød med røde linser, kikærter, gulerødder og karry

Denne opskrift på farsbrød er fyldt med både linser og kikærter, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med bælgfrugterne. Farsbrødet er suppleret med gulerødder og karry, der giver en smuk rød-gul farve og en dejlig krydret smag.

Sådan gør du

Farsbrød

Kog de røde linser i rigeligt vand i ca. 20 minutter, til de er møre, og dræn vandet. Kog ligeledes kikærterne i rigeligt vand i 30-40 minutter, til de er møre. Dræn også vandet fra dem.

Steg løg og hvidløg i olien, til det bliver blødt og tager lidt farve. Rist karry med i ca. 10 sekunder, til det begynder at dufte krydret.

Tilsæt alle ingredienserne i en skål, inkl. løg og hvidløg, og rør farsen grundigt, til den har samlet sig. Husk at gemme lidt af den friske timian til pynt.

Pres farsen fladt ned i en form, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsbrødet opnår en temperatur på 75 grader i midten.

Sæt derefter farsen i køleskabet til dagen efter, hvis det skal bruges som koldt pålæg.