Cremet svampesuppe med mandler, hvidløg og svampetoast med smilende æg og friske urter

Cremet svampesuppe med mandler, hvidløg og svampetoast med smilende æg og friske urter

Denne svampesuppe har fylde og masser af friskhed fra de grønne urter. Det er et nemt og hurtigt måltid at tilberede, og vækker altid glæde på middagsbordet. Her serveres suppen med sprød toast til.

Sådan gør du

Svampesuppe

Steg champignon af i en bredbundet gryde med olie. Kom skalotteløg, hvidløg og timian i gryden, og lad det stege med. Løgene må ikke tage farve. Kom æbleeddike og timian i gryden, og lad det reducere lidt. Tilsæt grøntsagsbouillon, og lad suppen reducere lidt, og kom fløden ved. Kog op og blend suppen til ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.

Mandler og urter

Rist afhindede mandler i ovnen ved 170° til de er gyldne.

Svampetoast og smilende æg

Kog æggene i 7 min, og kom dem i koldt vand. Pil dem, og halvér dem.

Grill skiver af daggammelt brød på en grillpande eller i ovnen, med lidt olivenolie.

Steg løg, champignon, hvidløg og timian af i en gryde til det er godt gyldent, og kom fløde på. Smag til med salt og sort frisk kværnet peber.

Svampestuvningen anrettes oven på skiverne af brød.