Butter chicken med tomatsalat, koriander og brune ris
Sådan gør du
Butter chicken
Vend kyllingelårene med salt og peber, og brun dem af ved 200°, i ca. 15 minutter.
Steg løg og hvidløg i smør, til de er glasklare. Kom ingefær, chilipulver, gurkemeje, garam masala og spidskommen i, og rist dem med i et minut. Hæld hønsebouillon, flåede tomater og fløde i gryden, og kog i 4-5 minutter. Tilsæt mandler og citronsaft. Jævn saucen med maizena opløst i vand under omrøring. Smag til med salt og peber.
Hæld saucen over kyllingen, dæk gastrobakkerne med stanniol eller et passende låg. Sæt kyllingen i ovnen ved 180° i 60 minutter, til kyllingen har en kernetemperatur på 75°.
Tomatsalat med koriander
Vend tomater og forårsløg med koriander, limesaft, honning og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Brune ris
Kog risene efter anvisning på posen.