Boghvedegrød med græskar, gedeost og grillede letsyltede rødløg
Sådan gør du
Grød
Rist løgene, dildfrøene og hvidløgene i olivenolie i ca. 5-6 minutter til de er glasklare og helt møre. Tilsæt æbleeddike, grøntsagsbouillon, boghvedekerner. Kog ved svag varme i ca. 45-50 minutter til en jævn, lind grød. Juster konsistensen med vand. Vend halvdelen af gedeosten i grøden, og rør til den har cremet sig ind i grøden. Smag til med salt og peber, og evt. lidt mere æbleeddike.
Grillet græskar og letsyltede rødløg
Grill græskar med lidt olie og salt i ovnen på 200 grader til de er møre og har fået en flot gylden farve. Gør det samme med rødløgsbådene, og drys med sukker og æbleeddike, lige når det kommer ud af ovnen, vend det hele godt rundt.