
Spinatfrittata med mozzarella og tomatsalat
Sådan gør du
Spinatfrittata, hvedebrød og mozzarella
Kom æggene i skål sammen med brød, sødmælk, salt og peber. Pisk det hele godt sammen, så brødet suger lidt af væsken.
Kom spinat op i en gastrobakke og sæt den i en 150 grader varm ovn i 2 minutter, til spinaten falder sammen.
Sprøjt ovnfaste fade med sprayfedt. Fordel først spinat og hæld derefter æggemassen over. Sæt fadene i ovnen ved 170 grader i 15-25 minutter, til æggekagen har sat sig.
Fordel derefter osten og sæt den tilbage i ovnen, til osten er smeltet. Æggekagen er færdig, når den har en nået en kernetemperatur på 75 grader.
Tomatsalsa og brød
Skær tomater i mindre stykker. Vend dem med forårsløg, chili, æbleeddike, sukker og olivenolie og vend salaten med spinat. Smag til med salt og peber.
Spis æggekagen med tomatsalsaen og friskbagt brød.