Fiskelasagne med spinat

Den klassiske lasagne har fået nyt liv med skønt fyld af torsk, spinat og porre. Du kan sagtens bruge kuller, hvis torsken ikke er i sæson.

Sådan gør du

Porre-tomatsauce

Rist porrer, hvidløg og gulerødder i olien i et par minutter. Tilsæt tomat og oregano og kog igennem ca. 30 minutter.

Smag til med salt og peper og evt. lidt sukker. Vend spinat ned i sovsen og tag af varmen.

Bechamelsauce

Smelt smørret og rør melet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring, og kog igennem til det tykner. Stavblend evt. klumper væk.

Smag til med salt, peper og muskatnød.

Samling

Læg lasagnen sammen. Start med tomatsauce, dernæst et lag fisk, bechamelsauce og så lasagneplader. Gentag, indtil det hele er brugt. Slut af med bechamelsauce, og drys rasp på toppen.

Bag ved 180 grader i ca. 40 minutter til lasagnepladerne er helt møre, og lasagnen er gylden.