Fiskelasagne med spinat

Den klassiske lasagne har fået nyt liv med skønt fyld af torsk, spinat og porre. Du kan sagtens bruge kuller, hvis torsken ikke er i sæson.

Sådan gør du

Porre-tomatsauce

Rist porrene i olie sammen med hvidløg og gulerødder i nogle minutter. Tilsæt tomat og oregano og kog igennem ca. 30 minutter. Smag til med salt og peper og evt. lidt sukker. Vend spinat ned i sovsen og tag af varmen.

Bechamelsauce

Smelt smørret og rør melet i. Tilsæt mælken lidt af gangen og kog i gennem til det tykner. Stavblend evt. klumper væk. Smag til med salt, peper og muskatnød.

Samling

Læg lasagnen sammen. Start med tomatsovs, fisk, bechamel, lasagneplader osv. Slut af med bechamel og drys rasp på toppen. Bag ved 180 grader i ca. 40 minutter til lasagnepladerne er helt møre, og lasagnen er gylden.