
Fish cakes og sursød-chilisauce med bulgur, forårsløg og rød karry med perlebyg
Sådan gør du
Fish cakes
Kom vand og bulgur i en gryde i blandingsforhold efter anvisningen på posen. Lad det koge op, og kog i 5 minutter. Sluk for varmen, og lad bulguren trække i minimum 20 minutter. Køl den ned, inden den røres i farsen.
Rør den hakkede fisk grundigt sammen med bulgur, hvidløg, ingefær, citrongræs, karrypasta, salt og sukker. Tilsæt æg og hvedemel. Farsen skal være fast, klistret og lind. Rør forårsløgene i, og husk at gemme lidt til topping.
Steg fiskedellerne gyldne ved middelhøj varme, og bag dem færdige i ovnen ved 175 grader i 6-8 minutter.
Sursød-chilisauce
Hak chili og ingefær fint på en foodprocessor, og tilsæt hakkede tomater, så tomaterne pureres helt.
Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, og kog det ind til sirupskonsistens i 5-6 minutter.
Broccoli-perlebyg
Kog perlebyggen i rigeligt letsaltet vand indtil den er mør. Det tager 20-30 minutter. Lad broccolien koge med de sidste 5 minutter sammen med perlebyggen, så de er tilberedte og stadig helt grønne.
Bland perlebyg og broccoli sammen til en ensartet "broccoli-perlebyg". Drys med sesamfrø.