Tomatsuppe med røde linser. Pasta med græskar pesto
Sådan gør du
Tomatsuppe
Varm et kogekar op med olivenolie, og rist begge slags løg i olien løg i 3-4 minutter, uden den bruner.
Tilsæt chilipulver, oregano, flåede tomater, tomatpure, linser og grøntsagsbouillon.
Simrekog med omrøring undervejs i 20-25 minutter, indtil linserne er møre og udkogte.
Stavblend suppe helt cremet og glat. Smag til med salt og peber og juster smagen med sukker og æbleeddike.
Pasta-pesto med græskarkerner
Kog pastaen efter anvisning på posen, køl pastaen ned efter kogningen og sigt vandet fra.
Kom olivenolie, revet hvidløg, revet parmesanost (eller granaost), ristede græskarkerner og persille i en køkkenmaskine og blend til en ensartet pesto. Smag til med salt og peber.
Vend pastaen med pesto og server med suppen.