Spaghetti med svampe, jordskokker, citron og palmekål
Sådan gør du
Pasta med svampe, jordskokker og palmekål
Steg jordskokkerne i olivenolie i en bredbundet gryde i 6-8 minutter. Tilsæt champignon, og steg videre til begge dele har fået godt med farve - jordskokkerne skal dog stadig have bid.
Tilsæt løg og hvidløg, og lad dem stege med et par minutter, til løgene er møre. Kom revet citronskal, chiliflager, fløde og halvdelen af citronsaften i gryden, og lad det simrekoge i ca. 10 minutter, til saucen er sammenhængende og cremet.
Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand i ca. 7-8 minutter. Når spaghettien er næsten mør, så kom et par skefulde kogevand fra spaghettien i flødesaucen, og dræn så spaghettien, selvom den ikke er helt færdig.
Kom spaghettien i gryden med flødesaucen, og vend godt rundt. Tilsæt parmesan, resten af citronsaften og palmekål, og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.