Sortebønnehummus med hasselnødde-tahin, estragon, stegte svampe og sprødt brød
Sådan gør du
Hasselnødde-tahin
Rist hasselnødderne ved 160 grader i ca. 10 minutter. Blend dem med olie til en tyktflydende, glat puré.
Bemærk at denne opskrift er større, end hvad du skal bruge til den færdige opskrift - så gem evt. resten i køleskabet.
Hummus
Kog de udblødte bønner i 30-40 minutter, til de er møre. Blend bønnerne med din færdiglavede tahin, hvidløg, spidskommen, cayennepeber, citronskal, citronsaft, olivenolie og lidt vand. Justér evt. konsistensen med mere vand.
Smag til med citronsaft, salt og peber og evt. mere cayennepeber. Sæt hummusen i køleskab inden servering.
Sauté og sprødt brød
Rist svampene i olie i et par minutter, til de er gyldne. Tilsæt løg, og steg til løgene er bløde. Smag til med salt og peber, og vend den friske estragon i.
Rist brødet ved 180 grader i ca. 15 minutter, til det er gyldent. Smag til med salt og peber.