Sesampaneret gris med glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Sesampaneret gris med glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Sesampaneringen gør grisen særligt sprød og knasende og er med til at holde på saftigheden under stegning. Samtidig bliver sesamfrøene ristede, så de afgiver endnu mere smag og kraft. Det asiatiske tema fuldendes med hoisinsaucen ved siden af.

Sådan gør du

Sesampaneret gris med hoisin

Kom skiverne af svinekotellerne i en skål, og vend kødet med maizenaen, så det er dækket. Pisk æg, kom det i skålen til kødet, og vend grundigt rundt, så kødet er dækket i en maizena-æggeblanding. Vend kødet i sesam og steg gylden på panden i olie ved middel varme.

Pisk hoisin, vand, eddike, sukker, hvidløg, chilliflager og sesamolie sammen i en anden skål. Kom det på en pande og lad det reducere til halv mængde. Lad det køle af inden servering.

Perlebyg

Kog perlebyg efter anvisning på pakken.

Grønt

Steg de store tern af glaskål, til de er møre på panden i ca. 10 minutter, eller bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter. Lynrist de fintsnittede forårsløg på panden.

Vend glaskål og forårsløg sammen med bønnespirer inden servering.