Farsbrød med røde linser, gulerødder, citrongræs og karry
Sådan gør du
Farsbrød
Dræn kikærterne for udblødningsvandet, og kog dem i rigeligt nyt vand i 30-40 minutter, til de er møre. Dræn vandet. Kog de røde linser i 15-20 minutter, til de er gennemtilberedt. Dræn vandet.
Steg løg og hvidløg i olien, til det bliver blødt og tager lidt farve. Rist karry med i 10 sekunder, til det begynder at dufte krydret, og smagen trækkes ud af karryen.
Rør kikærter, linser, løg, hvidløg, karry, gulerødder, æg, timian, citrongræs, brødkrumme og hvedemel sammen med salt og peber. Pres det fladt ned i en passende form, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsbrødet har en centrumtemperatur på 75 grader.
Sæt farsbrødet på køl - gerne til dagen efter.