Grov majscreme, grønne bønner og parmesan

Grov majscreme, grønne bønner og parmesan

Det er en kunst at tilberede grønne bønner til perfektion. De skal kun lige blancheres, så de er let møre på ydersiden, men stadig med bid i midten. Ligesom med pasta, handler det om at finde dette gyldne punkt, og du er slet ikke i tvivl om, hvornår du har ramt den. I dette smørrebrød er det også vigtigt, at holde godt øje med bønnerne, da de tilbyder det sprøde element til den samlede smagsoplevelse.

Sådan gør du

Majscreme

Steg løg og hvidløg i olie i en gryde, til de er bløde og gyldne. Kom majsen ved og steg i ca. 5 minutter.

Giv blandingen et par stød med en stavblender, så blandingen bliver sammenhængende og fast, men stadig grov. Smag til med salt, peber og citronskal. Afkøl, inden servering.

Grønne bønner

Blanchér bønnerne i ca. 20 sekunder. Afkøl og vend bønnerne med olien. Smag til med salt og peber.