Kalkungullasch med paprika, citronskal, timian og spidskommen
Sådan gør du
Gullasch
Brun kalkunkødet af i lidt olie i en gryde. Krydr med salt og peber. Tag kødet op, og læg det til side.
Kom løg, hvidløg og peberfrugter i gryden, sammen med lidt mere olie. Steg blandingen ved svag varme, til peberfrugterne er møre og løgene gyldne.
Kom tomatpuré i, sammen med sød og stærk paprika og spidskommen. Rist godt igennem. Kom vand, kalkunkød, æbleeddike, laurbærblade og citronskal i gryden. Kom hele timiankviste ned i gryden. Lad det simre ved lav varme i ca. 30 minutter til kødet er helt mørt. Smag gullaschen til med salt, peber og citronsaft.
Kartoffelmos
Kog kartoflerne i usaltet vand.
Når kartoflerne er kogt møre, sigtes vandet fra og moses med sødmælken og smages til med salt.