
Srilankansk daal med rotifladbrød
Sådan gør du
Rotifladbrød
Bland alle ingredienser, og lad dejen hvile i mindst 1 time på køkkenbordet, eller sæt dejen i køleskabet til næste dag.
Drys mel på bordet, og vend dejen ud. Del dejen i 10 stykker, og form stykkerne til kugler. Rul hver kugle ud til et rundt fladbrød, der er et par centimeter tykke.
Læg fladbrødene på en bageplade, og bag dem 5-7 minutter i en 250 grader varm ovn, eller steg dem på en tør, varm pande, til de er gennembagte.
Srilankansk daal
Skyl linserne grundigt i koldt vand, indtil vandet er klart.
Varm olie godt op i en gryde. Steg løg og hvidløg, til de er gyldne. Tilsæt sennepsfrø, chili og karryblade, og steg videre i et par minutter. Tilsæt linser, kanel og gurkemeje, og rør det hele sammen.
Kom kokosmælk, vand og lidt salt i gryden. Lad det hele simre yderligere i 20-25 minutter, eller til linserne er møre, og saucen er tæt.
Smag til med salt, og servér med rotifladbrød.